Espoon Hiihtoseuran nuorten ryhmän tiimihenkeä kuvastaa tuoreen ylioppilaan Rebecca Ehrnroothin juhliminen samalla isolla porukalla, jolla treenataan. Vuoden valmentajan Maria Heikkilän ohjastama jengi on kiistatta Suomen kovimpia hiihtoryhmiä.

Myös nuorten ryhmän Heidi Oila ja Rasmus Tallberg saivat yo-lakin.

NonameSport suksihionta.fi Vermon Ravirata Rossignol Exel SWIX Varuste.net ivg Charmia
...

View on Facebook

Harraste- ja kuntohiihto

Seuran harrastehiihtoa organisoi ja hoitaa erillinen seuran harraste- ja kuntohiihtovastaava. Seuran harrastetoiminnan tehtävänä on tarjota hiihtoa harrastaville lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa lajia ohjatusti, oppia hiihtotaitoa sekä tarjota hienoja hiihtoelämyksiä. Tätä varten seura järjestää Lasten hiihtokoulua, Lastenhiihtokisoja, Nuorten harrasteryhmän 10-18 vuotialle sekä Finlandia-ryhmän aikuisille kuntohiihtäjille. Lisäksi seura järjestää erilaisia yksittäisiä hiihtokursseja ja alkeisopetusta sekä TyKy-hiihtokursseja yrityksille.

nuoriso