Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Sunday, 23-Sep-18 21:22:05 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Harraste- ja kuntohiihto

Seuran harrastehiihtoa organisoi ja hoitaa erillinen seuran harraste- ja kuntohiihtovastaava. Seuran harrastetoiminnan tehtävänä on tarjota hiihtoa harrastaville lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa lajia ohjatusti, oppia hiihtotaitoa sekä tarjota hienoja hiihtoelämyksiä. Tätä varten seura järjestää Lasten hiihtokoulua, Lastenhiihtokisoja, Nuorten harrasteryhmän 10-18 vuotialle sekä Finlandia-ryhmän aikuisille kuntohiihtäjille. Lisäksi seura järjestää erilaisia yksittäisiä hiihtokursseja ja alkeisopetusta sekä TyKy-hiihtokursseja yrityksille.

nuoriso