Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Friday, 16-Nov-18 12:18:32 PST.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Aikuisten hiihtokoulut

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Yhteystiedot ja tiedustelut

• harrastehiihto at espoonhiihtoseura.fi

Talvella 2018 EHS järjestää aikuisille seuraavat hiihtokoulut/-kurssit:

• Vapaan jatko-/kertauskurssi ke 17.1. klo 18.00-19.30 (kertauskursseille ovat tervetulleita kaikki, joilla on jo aiempaa kokemusta hiihdosta ja hiihdon eri tekniikoista)
  • Perinteisen jatko-/kertauskurssi to 18.1. klo 18.00-19.30 (kertauskursseille ovat tervetulleita kaikki, joilla on jo aiempaa kokemusta hiihdosta ja hiihdon eri tekniikoista)
  • Vapaan perusteet ti 23. ja 30.1. klo 18.30-20.00 (ensimmäisellä kerralla sauvoittahiihto ja tasamaan tekniikat, toisella kerralla näiden syventäminen ja mäkitekniikat)
  • Perinteisen perusteet ke 24.1. ja 31.1. klo 18.30-20.00 (ensimmäisellä kerralla sauvoittahiihto ja tasamaan tekniikat, toisella kerralla näiden syventäminen ja mäkitekniikat)
  • Kurssien hinnat: kertauskurssit: 30 €/ilta. Perustekurssit: 50 €/kurssi (2 iltaa). Molempien tyylien perustekurssit yht. 90 €
  • Kaikille kursseille ilmoittaudutaan oheisesta linkistä
  • Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkeä, maksimimäärä 12 henkeä. Saat vahvistuksen kurssille pääsystä sähköpostiisi ennen kurssin alkua.
  • Lisäksi tarjolla on vielä rajallinen määrä aikoja henkilökohtaiseen sekä pienryhmäkohtaiseen hiihto-opetukseen oman tason ja toiveiden mukaisesti. Voit valita mielesi mukaan, haluatko keskittyä perinteisen vai vapaan tekniikkaan vai kumpaankin näistä. Kurssin taso räätälöidään taitojesi ja toiveidesi perusteella. Voit varata tunnin itsellesi tai kokoamallesi ryhmälle ja tulla parantamaan hiihtotekniikkaasi. Henkilökohtaisen opetuksen hinnasto:
  • 1 henkilö: yksi kerta 100 €, kaksi kertaa (perinteinen + vapaa) 170 €
  • 2 henkilöä: yksi kerta 130 €, kaksi kertaa (perinteinen + vapaa) 220 €
  • 3 henkilöä tai enemmän: yksi kerta 50 € per osallistuja, kaksi kertaa (perinteinen + vapaa) 85 € per osallistuja