Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Sunday, 23-Sep-18 20:48:58 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Kilpailut

Seuran järjestämät kilpailut 2018

Pvm Klo Kilpailu P/V Paikka
27.1. 11:00 Marjon Hiihdot, sprintti V Leppävaara
28.1. 11:00 Marjon Hiihdot P Leppävaara
7.3. 10:00 Ala- ja yläkoulujen kilpailut V Leppävaara
13.3. 18:00 EHS mestaruushiihdot V Leppävaara
17.3. 11:00 EHS Cross V Leppävaaran hiihtomaa

EHS Cross 17.3.2018

Nuorten crossihiihdot hiihdettiin Leppävaaran hiihtomaassa lauantaina 17.3. klo 11.00 hienoissa olosuhteissa talven upeimpana päivänä. Tulokset: Karsinta ja finaalit.

Muita ohjeita:
Ratakartta
Rastiohjeet
Kilpailuohjeet
Reitti kilpailupaikalle

Kilpailijoiden ja huoltajien kannattaa ottaa huomioon, että tässä kilpailussa parhaita kisasuksia ei välttämättä kannata käyttää.

Samalla radalla on klo 13.00 lastenhiihtojen sarjaan kuuluva crossikilpailu. Ilmoittautuminen sinne Lasten Hiihdot sivun kautta.

EHS:n mestaruushiihdot 13.3.2018

Seuran mestaruushiihdot hiihdettiin tiistaina 13.3. klo 18.00 Leppävaarassa yhteislähdöillä vapaalla hiihtotavalla.
Lämpöaalto ja vesisade pehmensivät luonnonlumiladut, mutta tykitetyt sprinttilatu ja kakkosen lenkki olivat hyvässä kunnossa.
Tässä tulokset.

Espoon ala- ja yläkoulujen kilpailut 7.3.2018

Koulujen kilpailut pidettiin Leppävaarassa keskiviikkona 7.3. klo 10.00.

Pahoittelut tulosten pitkästä viivästymisestä. Webscorerin tuloksia ei voi korjata ja käsin varmennettujen aikojen tulkinnassa on ongelmia, mutta tässä on paremmin paikkansa pitävät tulokset.

Marjon Hiihdot 27.-28.1.2018

Kisat saatiin kaikista ennakkohaasteista huolimatta läpivietyä onnistuneesti. Uusi sprinttilatu oli tulikasteessa ja osoittautui odotusten veroiseksi. Kiitokset Espoon kaupungille hyvien hiihto-olosuhteiden mahdollistamisesta myös eteläiseen Suomeen.

Kiitokset myös kilpailijoille ja yleisölle sekä ennen kaikkea EHS:n talkooväelle jaksamisesta varsin pitkäksi venähtäneinä kisapäivinä.

Tulokset
Sunnuntain tulokset

Sprintin tulokset
Nuorten sarjat      Aikuisten sarjat
Aluemestaruuskilpailun tuloksiin eroteltu I-alueen (ESH ja Lahden piiri) hiihtäjät
Nuorten sarjat     Aikuisten sarjat

Livetulokset ExTimen palvelussa ja näissä linkeissä
Sunnuntai aamupäivä
Keskipäivä
Sarjat 18 ->

Kisakuvia

Oheisista linkeistä näet kisapäivien kuvia. Kuvaaja Kati Selvenius
Lauantai   Sunnuntai

Kilpailukutsu
Ohjeita kilpailijoille

Sunnuntain lähtölista

Sunnuntain kilpailun ohjeellinen aikataulu

Sunnuntaina lähdöt ovat yhteislähtöjä, joissa sprintin kuusi ensimmäistä saavat pienen etumatkan. Hiihtojärjestyksen näkee tästä, mutta lähtöajat saattaavat poiketa muutaman minuutin.

11:00 M8 1 km
11:00 N8 1 km
11:03 M10 2km
+ 3 min N10 2 km
11:30 N14 3 km
+ 3 min M12 3 km
+ 3 min N12 3 km
12:00 M16 5 km
+ 3 min M14 5 km
+ 3 min N16 5 km
12:30 M45 5 km
12:30 M55 5 km
12:30 M65 5 km
12:30 N45 5 km
13:00 MYL, M18, M20, M35 10 km
+ 3 min NYL, N18, N20, N35 5 km

Marjon Hiihdot pidetään tuttuun tapaan kaksipäiväisenä kilpailuna. Tänä vuonna ensimmäisenä päivänä kisataan sprintti vapaalla hiihtotavalla. Toisena päivänä on perinteisen hiihtotavan kilpailu, jossa sprintin finalistit saavat pienen aikaedun ja muut lähtevät yhteislähtönä. Sprintti on myös I-alueen aluemestaruuskilpailu. On myös mahdollista osallistua pelkästään sunnuntain kilpailuun. Tällöin lähtöpaikka on sprinttiin osallistuneiden jälkeen. Sprintin sarjajako on AM-sprintissä käytettyjen sarjojen mukainen. Ne sarjat jotka eivät lauantaina hiihdä, lähetetään sunnuntaina yhteislähtönä. Halutessa 8-sarjalaiset voivat osallistua sprintissä 10-sarjaan ja 45- ja vanhempien sarjojen hiihtäjät 35-sarjaan.

Kilpailukutsussa on tietoja sarjoista, ilmoittautumisesta ynnä muusta.

Kilpailuohje kannattaa lukea. Siinä kerrotaan aikataulusta ja kilpailun järjestelyistä. Tänä vuonna on uusi sprinttilatu käytössä ensimmäisen kerran. Se on myös sunnuntaina osana kilpalatua. Yhteislähtökilpailun loppuratkaisu tehdään jännittävämmäksi kiertämällä viimeisenä pelkkä sprinttiladun kierros. Näin saadaan loppuratkaisuihin myös ylämäkeä aikaisemman tasamaaosuuden sijasta. Tämä koskee siis sarjoja jotka hiihtävät koko kierroksen.
Sprinttikisan suuren osallistujamäärän takia eriä on jouduttu vähentämään, jotta aikataulu pysyy siedettävänä. Nuorempien sarjoissa hiihdetään karsinta ja A- ja B-finaalit. Vanhempia sarjoja on yhdistetty ja niissä hiihdetään sprintti pitemmän kaavan mukaan.

Kilpailijoiden, huoltajien ja katsojien pitää tänä vuonna huomioida stadionin kattoremontin aiheuttamat muutokset. Osa stadionalueesta on työmaa-aluetta ja kulkureittejä on muutettu. Ulkokatsomo on kokonaan pois käytöstä, mutta katsomorakennuksen sisätilat eli pukuhuoneet, WC:t ja kahvio ovat normaalisti käytössä. Kenttäkuulutus joudutaan hoitamaan tilapäisjärjestelyillä. Lähempänä kilpailua julkaistaan kartta poikkeusjärjestelyistä.

Kilpailu on sarjoissa M/N 10, 12, 14, 16, 18 ja 20 Nuorten Etelä-Suomen Exel-cupin osakilpailu. Cupissa on seitsemän kilpailua. Tarkemmat tiedot ja pistetilanne löytyy Eteä-Suomen Hiihto ry:n kotisivulta www.etelasuomenhiihto.fi/exel-cup/

Latukartat löytyvät näistä linkeistä:
Sprintti
Perinteisen kierros sunnuntaina
Perinteinen 8 ja 10 v

Työmaa-alueet ja yleisön alueet: (Isompi kuva)

Pysäköintialueiden kartta. Isolla pysäköintialueella (Vanha maantie 13 navigaattoriin) ei ole rajoituksia ajan suhteen. Uimahallin lähistöllä on vain neljän tunnin paikkoja.