ESPOON HIIHTOSEURA RY

Tapahtumat

There are no upcoming events.

EHS Facebook

Sukset valmiina iltapäivän pertsan treeniin. ...

View on Facebook

Hiihtämisessä yksi tärkeimmistä kehon osista on lantio. Axa Sorjanen opetti EHS:n hiihtäjille Vuokatin leirillä lantion hallintaa ja aktivointia ennen perinteisen tekniikkatreeniä.

#EHS #TeamEHS #SuomenParas2018

Noname suksihionta.fi high5 Karhu Espoo - Esbo Vermon Ravirata Rossignol Ullmax-Suomi/Finland exel START Skiwax Varuste.net ivg
...

View on Facebook

Kilpailut


Seuran järjestämät kilpailut 2017

Pvm Klo Kilpailu P/V Paikka
7.01. 11:00 Marjon Hiihdot V Leppävaara
8.01. 11:00 Marjon Hiihdot P Leppävaara
07.02. 18.00 Eduskunnan hiihdot P Leppävaara
05.03. 10:00 EHS Cross V Leppävaara
08.03. 10:00 Espoon ala- ja yläkoulujen hiihdot V Leppävaara
15.03. 18:00 EHS:n mestaruushiihdot P Leppävaara

 

EHS:n mestaruushiihdot 15.3.2017

EHS:n mestaruuksista hiihdetään keskiviikkona 15.3. klo 18.00 Leppävaarassa. Kilpailu hiihdetään yhteislähdöillä ja perinteisellä hiihtotavalla. Matkat ovat seuraavat: 500m M6 ja N6, 1 km M8 ja N8, 2 km M10 ja N10, 3 km M12, N12, M14, N14 ja N16, 5 km muut sarjat. Lähtöryhmät tarkentuvat kilpailupaikalla. Numerot jaetaan kahviossa. Palkintojenjako on seuran kevätjuhlassa.

Tulokset

Lähtölista

Espoon ala- ja yläkoulujen hiihdot 8.3.2017

Hiihdot alkavat klo 10.00 sprinttiviestillä. Henkilökohtainen kilpailu alkaa 10.45. Tässä lähtölista ja tulokset.

EHS Cross 5.3.2017

Leppävaaran hiihtomaassa pidetään sunnuntaina 5.3. klo 10.00 XCX-kilpailu. Kilpailu hiihdetään vapaalla hiihtotavalla vajaan kilometrin radalla, joka sisältää hyppyjä, pujottelua ja muita mukavia hiihtotekniikkaa ja näppäryyttä vaativia kohtia. Sarjoja on 8-20-vuotiaille. Ensin hiihdetään karsinta väliaikalähtönä ja sen jälkeen kuuden hiihtäjän erät. Kaikille tulee kaksi lähtöä. Karsinta hiihdetään ikäjärjestyksessä vanhimmista nuorempiin. Kilpailukutsussa on tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen. Parhaita kisasuksia ei välttämättä kannata ottaa mukaan. Hypyissä on riskinsä.

Kilpailu alkaa tavallista aikaisemmin, jotta sen jälkeen ehtii seuraamaan Lahden MM-kisojen viidenkympin hiihtoa.

Samalla radalla järjestetään klo 13 alkaen kaikille avoimet lastenhiihdot, jossa on sarjoja 6-14-vuotiaille. Ilmoittautuminen lastenhiihtojen crossikisaan on Lastenhiihtojen sivulla.

Tulokset

Karsinnan tulokset Webscorerissa

Karsinnan lähtölista

Karsinnan lähtölista, Webscorerissa

Ohjeita kilpailijoille

Kilparadan kartta

Reitti hiihtomaahan

Marjon Hiihdot 7.-8.1.2017

Marjon Hiihdot järjestettiin perinteiseen aikaan tammikuun alussa Leppävaarassa. Säät olivat jälleen suosiollisia ja viikolla ollut kahdenkymmenen asteen paukkupakkanen vaihtui kilpailuviikonloppuna miellyttävään pikkupakkaseen. Espoon liikuntatoimen ja ilmojen haltian yhteistyöllä saatiin isolle kilpailijajoukolle mainiot olosuhteet. Kiitokset kaikille osallistujille, kilpailun tukijoille, Espoon liikuntatoimelle ja suurelle joukolle EHS:n talkooväkeä, joka hoiti kilpailut sujuvasti läpi.

Kuvia kisoista:

Lauantai

Sunnuntai

Jos haluat kuvia paremmalla resoluutiolla, ota yhteyttä Kati Selveniukseen (katiselvenius(at)gmail.com).

Live-tulokset näkyivät Extimen kisasivuilla.

Tulokset:

Lauantain tulokset

Kokonaistulokset

Tulokset väliaikoineen:

Lauantai: M14, M16, N16

Lauantai: Muut sarjat

Sunnuntai: M14, M16, N16

Sunnuntai: Muut sarjat

Lähtölistat:

Lauantain lähtölista (V)

Sunnuntain lähtölista (P)

Marjon Hiihdot järjestetään Leppävaaran urheilupuistossa 7.-8.1.2017. Kilpailu on kaksipäiväinen takaa-ajokilpailu.  Lauantaina on väliaikalähdöt vapaalla hiihtotavalla. Sunnuntaina on takaa-ajolähdöt ja perinteinen hiihtotapa. Tiedot sarjoista ja ilmoittautumisesta löytyvät kilpailukutsusta. Kilmossa kilpailijat ilmoitetaan vain ensimmäiselle päivälle.

Kilpailu alkaa molempina päivinä 11.00.

Tästä löytyy tarkempia ohjeita kilpailijoille.

Palkintojen jako on sunnuntaina kahdessa erässä. 12.30 jaetaan sarjojen 8-14 palkinnot ja 14.00 loput sarjat. Palkittavat sarjoittain tässä.

Kilpailu on sarjoissa M/N 10 – 20 osa Etelä-Suomen EXEL-Cupia. Tämä on nuorille suunnattu Cup-muotoinen sarjakilpailu ja hiihdetään kuuden Etelä-Suomen Hiihdon alueella järjetettävän kansallisen kisan yhteydessä kauden 2016-2017 aikana. Tarkemmat tiedot ja cupin tilanne löytyy linkistä EXEL-Cup.

Kilpalatuna käytetään 2 km:n lenkkiä. Lauantaina hiihdetään kolmen ja viiden kilometrin matkat lyhennettyinä eli 3 km = 1x2 km ja 5 km = 2x2 km. Sunnuntaina ne ovat pidennetyt eli 3 km = 2x2 km ja 5 km = 3x2 km. Yhden, kahden ja kymmenen kilometrin matkat hiihdetään molempinä päivinä samalla tavalla, 1x1 km, 1x2 km ja 5x2 km. Yhden kilometrin kääntöpaikka näkyy alla olevalla kartalla. Kilpailussa kääntöpaikalla on opastaja. Kierrosten laskeminen on kilpailijan omalla vastuulla.

Stadionin vieressä ulkokatsomon takana on lyhyt verryttelylatu. Verryttelyyn suositellaan käytettäväksi verryttelylatua tai verryttelyä juosten. Loppuverryttely kilpaladulla on kilpailun aikana kielletty. Alkuverryttely ja suksien testaus sallitaan kilpaladulla erityistä varovaisuutta noudattaen. Verryttelemään menevällä kilpailijalla on oltava kilpailunumero väärinpäin päällä. Näin latuvalvojat tunnistavat hiihtäjän luvalliseksi verryttelijäksi. Hiihtoladulla kilpailun aikana tulee huomioida sunnuntaina takaa-ajolähdöt sekä se, että stadionin jälkeisellä suoralla on vilkas ”meno- ja tuloliikenne”. Verryttelijöiden on ehdottomasti väistettävä kaikkia kilpailijoita sekä noudatettava toimitsijoiden antamia ohjeita.

Alla on kartta kilpailukeskuksesta ja pysäköinnistä. Suositellaan käytettäväksi pysäköintialuetta P1 osoitteessa Vanha maantie 13. Uimahallin lähellä olevat alueet P2 ja P3 ovat pääasiassa uimahallin asiakkaitten käytössä. Alueet P2 ja P3 ovat 4 tunnin paikkoja ja pysäköintiä valvotaan.

Pysäkointi2016

Latukartta

Stadionin järjestelyt