Lastenhiihdot 2020

Espoon Hiihtoseuran järjestämät lastenhiihdot ovat lapsille tarkoitetut leikkimieliset hiihtokilpailut. Sarjoja on 6-14-vuotiaille, joissakin kilpailuissa 4 v. sarja. Ilmoittautumiset kello 18 mennessä kilpailua edeltävänä iltana. Ilmoittautumislinkki löytyy tältä sivulta kunkin kilpailun kohdalta. Huom! Valitse oikea kilpailu! Ilmoittautuminen (ainoastaan uusille kilpailijoille!) onnistuu myös paikan päällä viimeistään 30 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa. Lähtölistat julkaistaan tällä sivulla viimeistään kilpailupäivän aamuna.

Kunkin kilpailun ennakkoilmoittautuminen avautuu noin viikkoa ennen kyseistä kisaa. Ja sulkeutuu kisaa edeltävänä iltana klo 18.00.

Järjestelyjen helpottamiseksi toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan ennakkoon. Vain ennakkoilmoittautuneille otetaan varmuudella ajat. Jälki-ilmoittautuneet hiihtävät ilman ajanottoa ja heidän lähtövuoronsa on vasta kaikkien sarjojen jälkeen. Tule mukaan hiihtokilpailuihin, jossa kaikki ovat voittajia. Osallistuminen on ilmaista, eikä tarvitse olla seuran jäsen. Hiihtäjät hiihtävät vanhempiensa vastuulla.

Lastenhiihdoissa kaikki palkitaan mitalilla!

Kilpailuohjelma 2020

Ilmoittautumislinkki tulee lastenhiihtosivuille viimeistään maanantaina ennen kilpailua. Ilmoittautumisaika päättyy edellisenä päivänä.

Päivä Aika Paikka Sarjat ja hiihtotapa Ilmoittautuminen ja tulokset
To 6.2. 18:00 Leppävaara 6-14v, sprinttikisat juosten

Reittikartta

Alkuerien tulokset (Lastenhiihto cup)