ESPOON HIIHTOSEURA RY

EHS Facebook

Hiihtäjien Urheilukoulun päätöskerran (19.6.) juoksurataosuus. Aurinko paistaa ja hiki virtaa lasten ja vanhempien suorittaessa innolla yhteistä liikuntatehtäväänsä!😊 ...

View on Facebook

"Aivan loistava avaus Espoon Hiihtoseuralta", oli yksi eilen päättyneen ja laatuaan ensimmäisen Hiihtäjien Urheilukoulun palautekierroksen kommenteista. Uudella perheurheilukoulu-konseptilla järjestetty parin kuukauden juoksupainotteinen ja monipuolisiin liikuntavalmiuksiin keskittyvä urheilukoulu sisälsi lapsille ja vanhemmille niin omia kuin yhteisiäkin liikuntaosuuksia. Lasten ohjelmassa hyödynnettiin myös SUL:n Junior Juoksukoulu -oppeja ja yleisurheiluratoja, ja vanhemmillekin annettiin juoksuopetuksen tehopaketti.

Päätöskerran "Olympialaisissa" kerrattiin ja testattiin kevään aikana opittuja taitoja ja valmiuksia - perheiden päästessä itse suunnittelemaan, järjestämään ja ohjaamaan oman liikuntatehtävänsä muille osallistujille. Teemoina olivat juoksurata, koordinaatiot ja ketteryys, lihaskunto, liikkuvuus sekä hypyt ja loikat. Näihin aurinkoisiin tunnelmiin hyvää ja treenirikasta kesänjatkoa!😎🌞🏃
...

View on Facebook

Lastenhiihdot 2017

Espoon Hiihtoseuran järjestämät lastenhiihdot ovat lapsille tarkoitetut leikkimieliset hiihtokilpailut. Sarjoja on 6-14-vuotiaille, joissakin kilpailuissa 4 v. sarja. Ilmoittautumiset kello 18 mennessä kilpailua edeltävän iltana tällä sivulla kunkin kilpailun kohdalta löytyvän linkin “Ilmoittautuminen” kautta. Huom! Valitse oikea kilpailu! Ilmoittautuminen (ainoastaan uusille kilpailijoille!) onnistuu myös paikan päällä viimeistään 45 minuuttia ennen kisojen alkamista.

Kunkin kilpailun ennakkoilmoittautuminen avautuu noin viikkoa ennen kyseistä kisaa. Ja sulkeutuu kisaa edeltävänä iltana klo 18.00.

Järjestelyjen helpottamiseksi toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan ennakkoon. Ennakkoilmoittautujat saavat ennakkotietoja ja lähtölistat sähköpostilla ennen kilpailuja. Tule mukaan hiihtokilpailuihin, jossa kaikki ovat voittajia. Osallistuminen on ilmaista, eikä tarvitse olla seuran jäsen. Hiihtäjät hiihtävät vanhempiensa vastuulla.

Lastenhiihdoissa kaikki palkitaan mitalilla!

Kilpailuohjelma 2017

Ilmoittautumislinkki tulee lastenhiihtosivuille viimeistään maanantaina ennen kilpailua. Ilmoittautumisaika päättyy yleensä edellisenä päivänä.

Huom! 12.3. kilpailu on siirretty Puolarmaarista Leppävaaraan lumitilanteen vuoksi.

 

Päivä Aika Paikka Sarjat ja hiihtotapa  
La 21.1. 14:00 Leppävaara 6v-14v, P Tulokset
Su 12.2. 11:30

Leppävaara/Lions-hiihdot

4v-14v, P Tulokset
Su 5.3. 13:00 Leppävaara/lasten ski-cross 6v-14v, V Tulokset:

Karsinta

Erät

Su 12.3. 14:00 Leppävaara 4v-8v, P; 10v-14v, V Tulokset
La 25.3. 14:00 Oittaa 6v-8v, P; 10v-14v, V Tulokset:

Karsinta

Erät

 

Hiihtocupin tuloksia

Hiihtocup 2017
Hiihtocup 2016
Hiihtocup 2015