Espoon Hiihtoseuran nuorten ryhmän tiimihenkeä kuvastaa tuoreen ylioppilaan Rebecca Ehrnroothin juhliminen samalla isolla porukalla, jolla treenataan. Vuoden valmentajan Maria Heikkilän ohjastama jengi on kiistatta Suomen kovimpia hiihtoryhmiä.

Myös nuorten ryhmän Heidi Oila ja Rasmus Tallberg saivat yo-lakin.

NonameSport suksihionta.fi Vermon Ravirata Rossignol Exel SWIX Varuste.net ivg Charmia
...

View on Facebook

Lasten Hiihdot 2018 – Pelisäännöt

Pelisäännöt

Aikuisille

Voittaminen ei ole pääasia vaan kilpailuun osallistuminen

• Annetaan lasten kilpailla keskenään nauttien rehdistä kamppailusta

Lapset ovat yksilöitä

• Annetaan lasten kilpailla itsensä kanssa ja näin tarjota mahdollisuus itsensä kehittämiselle

Kannustaminen on osa kilpailua

• Kannustetaan kaikkia kilpailijoita positiivisesti

Ladun varrella kannustaminen tuo urheilujuhlan tuntua

• Lapselle voi olla kuitenkin tärkeämpää, että ollaan maalissa vastassa, kun hän saapuu rankalta reitiltä
  • “Perässähiihto” ei ole kannustamista

Sujuvasta kilpailutapahtumasta jää kaikille hyvä mieli

• Mikäli lapsesi kaipaa tukea, voit lähteä saattajaksi (koskee alle 8v sarjoja)
  • Kilpailut järjestetään vapaaehtoisvoimin, apuasi saatetaan tarvita
  • Mikäli kilpailujärjestelyissä on jotain epäselvää, otathan yhteyttä järjestäjiin

Lapsille

Ilmoittaudu ajoissa

• Näin kilpailu pääsee alkamaan ajallaan

Ohittaminen on osa kilpailua

• Annathan latua, jos takana tuleva pyytää
  • Ohittaja voi myös olla kohtelias ja kiertää vähemmän hiihtäneen kilpailijan. Näin molemmat voivat käydä oman kilpailunsa rauhassa.
  • Yhteislähtökilpailuissa ei tarvitse antaa latua vaan nopeampi/taitavampi kiertää. Estäminen ei kuulu rehtiin kilpailuun.