ESPOON HIIHTOSEURA RY

Tapahtumat

There are no upcoming events.

EHS Facebook

Hiihtäjien Urheilukoulun päätöskerran (19.6.) juoksurataosuus. Aurinko paistaa ja hiki virtaa lasten ja vanhempien suorittaessa innolla yhteistä liikuntatehtäväänsä!😊 ...

View on Facebook

"Aivan loistava avaus Espoon Hiihtoseuralta", oli yksi eilen päättyneen ja laatuaan ensimmäisen Hiihtäjien Urheilukoulun palautekierroksen kommenteista. Uudella perheurheilukoulu-konseptilla järjestetty parin kuukauden juoksupainotteinen ja monipuolisiin liikuntavalmiuksiin keskittyvä urheilukoulu sisälsi lapsille ja vanhemmille niin omia kuin yhteisiäkin liikuntaosuuksia. Lasten ohjelmassa hyödynnettiin myös SUL:n Junior Juoksukoulu -oppeja ja yleisurheiluratoja, ja vanhemmillekin annettiin juoksuopetuksen tehopaketti.

Päätöskerran "Olympialaisissa" kerrattiin ja testattiin kevään aikana opittuja taitoja ja valmiuksia - perheiden päästessä itse suunnittelemaan, järjestämään ja ohjaamaan oman liikuntatehtävänsä muille osallistujille. Teemoina olivat juoksurata, koordinaatiot ja ketteryys, lihaskunto, liikkuvuus sekä hypyt ja loikat. Näihin aurinkoisiin tunnelmiin hyvää ja treenirikasta kesänjatkoa!😎🌞🏃
...

View on Facebook

EHS:n Murtsikkakirjasto


Espoon Hiihtoseura jatkaa hiihtovälineiden Murtsikkakirjasto toimintaa Leppävaaran urheilupuistossa tälläkin kaudella. Kalustoa uusitaan hieman tammikuun aikana. Murtsikkakirjasto on arkisin Espoon koulujen käytössä ja viikonloppuisin kuntalaisten käytössä. Suksien lainaaminen koulujen opetuskäyttöön on ilmaista.

Suksia voi varata vain niiden koulujen liikunnanopettajat ja liikuntavastaavat, jotka ovat käyneet infokoulutuksessa ja allekirjoittaneet käyttösitoumuksen.

Välineet ovat ensisijaisesti pitopohjasuksia (pitopohjasuksillakin voi jonkin verran luisteluhiihtoa kokeilla). Osa vanhoista välineistä on luistelusuksia. Tällä hetkellä käytettävissä on n. 35 paria suksia, koot 140cm-190cm, sauvoja, koot 120cm-160cm ja monoja, koot 35-46. Monot ovat kombimalliset, joten molemmat hiihtotyylit ovat mahdollisia. Kaluston sijainti on Leppävaaran urheilupuiston katsomorakennuksessa pukukoppi nro.1. Mahdollisista välineiden rikkoutumisista ja epäjärjestyksestä tulee aina ilmoittaa liikunnan konsultoivalle opettajalle, Vesa Purolle gsm. 046 8772168.

Koulut saavat varata hiihtovälineet joko koko päiväksi kello 8-16 tai vain osaksi päivää, jolloin joku muu koulu voi varata vapaaksi jääneitä aikoja.

Yhdellä opettajalla voi olla kolme aktiivista varausta kerrallaan. Murtsikkakirjasto on koulujen käytössä tammi – maaliskuun, pois lukien hiihtolomaviikko 8. Hiihtovälineitä varattaessa tulee ilmoittaa koulun nimi, vastuuhenkilö ja yhteystiedot. Koulut voivat varata hiihtovälineitä käyttöönsä Fronterin oppimisympäristössä yläkoulujen ja lukioiden oppilasurheiluhuoneessa. Ohjeet tähän saa liikunnankonsultoivalta opettajalta Vesa Purolta p.046-8772168 tai vesa.puro@espoo.fi. Kuntalaiskäyttöön ohjeet saa Vesa Aaltoselta.

Avaimen pukukoppi nro.1 saa Leppävaaran urheilupuiston vahtimestarilta kuittausta vastaan. Avain on aina muistettava palauttaa takaisin. Koulun vastuuhenkilö huolehtii myös, että kalusto palautetaan kunnossa sille varattuun paikkaan sekä ilmoittaa mahdollisista välineiden rikkoutumisista tai puutteista.

Hiihtoterveisin,

Vesa Aaltonen Vesa Puro
EHS Liikunnan konsultoiva opettaja
GSM 045 137 5355 GSM 046 8772168
vesa@outlook.com vesa.puro@espoo.opit.fi