ESPOON HIIHTOSEURA RY

Tapahtumat

There are no upcoming events.

EHS Facebook

HS14 teki tänään kauden kovimman sauvarinnetreenin halloween-teemalla. ...

View on Facebook

EHS:n ensilumen leiri Vuokatissa. Mukana 14-, 16- ja nuorten ryhmän hiihtäjiä. Latua on n. 2,5km ja koko ajan koneet ajaa lisää lunta. Hyvä on hiihtäjän hiihdellä 💪😀! ...

View on Facebook

Tietoja seurasta


Espoon Hiihtoseura (EHS) on maastohiidon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1980. Seurassa on jäseniä lähes 450, ja toimintaa on ympäri vuoden. EHS:n toiminnasta löytyy mahdollisuuksia lapsista aikuisiin ja aloittelijoista huippu-urheiluun. Seuran toimialueena on Espoo ja Kauniainen. EHS on ollut jo usean vuoden ajan Suomen Hiihtoliiton valioseura, ja lisäksi seura on valittu Nuoren Suomen sinettiseuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lapsille hiihdon harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä järjestää nuorille ja aikuisille kilpailumenestykseen tähtäävää hiihdon valmennus- ja harjoitustoimintaa. Kaudella 2016-17 seuran valmennus- ja harjoitusryhmissä on yhteensä noin 140 kilpahiihtäjää. Näiden lisäksi lasten (6-12v) hiihtokouluihin osallistuu vuosittain noin 50-70 lasta.

Suomen Hiihtoliiton seuraluokittelussa EHS saavutti kaudella 2016-2017 toisen sijan, mikä on seuran kaikkien aikojen paras sijoitus. Nuorisoluokittelussa EHS oli kaudella 2016-2017 ykkössijalla eli vahva valmennustyö näkyy nyt kaikilla rintamilla. EHS on ollut seuraluokittelussa kaudesta 2009-2010 asti koko ajan viiden parhaan suomalaisen hiihtoseuran joukossa. Lisäksi kaudella 2009-2010 EHS valittiin eniten toimintaansa parantaneeksi seuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää vuosittain kaikille avoimia lasten hiihtokilpailuja 6-14 vuotiaille, ja niihin on viime vuosina osallistunut yhteensä koko talven aikana noin 200-250 eri kilpailijaa. Hiihtosuorituksia näissä kisoissa on kirjattu yhteensä noin 500-600/talvi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lisäksi sekä piirikunnallisia että kansallisia hiihtokilpailuja. Seura tuottaa palveluita myös harrastehiihtäjille mm. hiihdon tekniikkakurssien ja voitelupalvelun muodossa sekä järjestää kaupungin kouluvirastolle ala-asteiden hiihtokilpailut vuosittain. Seuralla on myös murtsikkakirjasto, josta vuokrataan hiihtovälineitä. Seuran murtsikkakirjastoa käyttävät ahkerasti myös Espoon koulut.

 

EHS:n toimintakertomus 2016-2017

Kotimainen Charmia-Keittiö