Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Friday, 16-Nov-18 12:05:36 PST.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Tietoja seurasta

Espoon Hiihtoseura (EHS) on maastohiidon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1980. Seurassa on jäseniä lähes 450, ja toimintaa on ympäri vuoden. EHS:n toiminnasta löytyy mahdollisuuksia lapsista aikuisiin ja aloittelijoista huippu-urheiluun. Seuran toimialueena on Espoo ja Kauniainen. EHS on ollut jo usean vuoden ajan Suomen Hiihtoliiton valioseura, ja lisäksi seura on valittu Nuoren Suomen sinettiseuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lapsille hiihdon harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä järjestää nuorille ja aikuisille kilpailumenestykseen tähtäävää hiihdon valmennus- ja harjoitustoimintaa. Kaudella 2016-17 seuran valmennus- ja harjoitusryhmissä on yhteensä noin 140 kilpahiihtäjää. Näiden lisäksi lasten (6-12v) hiihtokouluihin osallistuu vuosittain noin 50-70 lasta.

Suomen Hiihtoliiton seuraluokittelussa EHS saavutti kaudella 2016-2017 toisen sijan, mikä on seuran kaikkien aikojen paras sijoitus. Nuorisoluokittelussa EHS oli kaudella 2016-2017 ykkössijalla eli vahva valmennustyö näkyy nyt kaikilla rintamilla. EHS on ollut seuraluokittelussa kaudesta 2009-2010 asti koko ajan viiden parhaan suomalaisen hiihtoseuran joukossa. Lisäksi kaudella 2009-2010 EHS valittiin eniten toimintaansa parantaneeksi seuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää vuosittain kaikille avoimia lasten hiihtokilpailuja 6-14 vuotiaille, ja niihin on viime vuosina osallistunut yhteensä koko talven aikana noin 200-250 eri kilpailijaa. Hiihtosuorituksia näissä kisoissa on kirjattu yhteensä noin 500-600/talvi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lisäksi sekä piirikunnallisia että kansallisia hiihtokilpailuja. Seura tuottaa palveluita myös harrastehiihtäjille mm. hiihdon tekniikkakurssien ja voitelupalvelun muodossa sekä järjestää kaupungin kouluvirastolle ala-asteiden hiihtokilpailut vuosittain. Seuralla on myös murtsikkakirjasto, josta vuokrataan hiihtovälineitä. Seuran murtsikkakirjastoa käyttävät ahkerasti myös Espoon koulut.

EHS:n toimintakertomus 2016-2017