ESPOON HIIHTOSEURA RY

Tapahtumat

There are no upcoming events.

EHS Facebook

Sukset valmiina iltapäivän pertsan treeniin. ...

View on Facebook

Hiihtämisessä yksi tärkeimmistä kehon osista on lantio. Axa Sorjanen opetti EHS:n hiihtäjille Vuokatin leirillä lantion hallintaa ja aktivointia ennen perinteisen tekniikkatreeniä.

#EHS #TeamEHS #SuomenParas2018

Noname suksihionta.fi high5 Karhu Espoo - Esbo Vermon Ravirata Rossignol Ullmax-Suomi/Finland exel START Skiwax Varuste.net ivg
...

View on Facebook

Tietoja seurasta


Espoon Hiihtoseura (EHS) on maastohiidon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1980. Seurassa on jäseniä lähes 450, ja toimintaa on ympäri vuoden. Seuran toimialueena on Espoo ja Kauniainen. Seura on ollut jo usean vuoden ajan Suomen Hiihtoliiton valioseura, ja lisäksi seura on valittu Nuoren Suomen sinettiseuraksi.

Suomen Hiihtoliiton seuraluokittelussa EHS saavutti kaudella 2016-2017 toisen sijan, mikä on seuran kaikkien aikojen paras sijoitus. Nuorisoluokittelussa EHS oli kaudella 2016-2017 ykkössijalla eli vahva valmennustyö näkyy nyt kaikilla rintamilla. EHS on ollut seuraluokittelussa kaudesta 2009-2010 asti koko ajan viiden parhaan suomalaisen hiihtoseuran joukossa. Lisäksi kaudella 2009-2010 EHS valittiin eniten toimintaansa parantaneeksi seuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lapsille hiihdon harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä järjestää nuorille ja aikuisille kilpailumenestykseen tähtäävää hiihdon valmennus- ja harjoitustoimintaa. Kaudella 2016-17 seuran valmennus- ja harjoitusryhmissä on yhteensä noin 140 kilpahiihtäjää. Näiden lisäksi lasten (6-12v) hiihtokouluihin osallistuu vuosittain noin 50-70 lasta.

Espoon Hiihtoseura järjestää vuosittain kaikille avoimia lasten hiihtokilpailuja 6-14 vuotiaille, ja niihin on viime vuosina osallistunut yhteensä koko talven aikana noin 200-250 eri kilpailijaa. Hiihtosuorituksia näissä kisoissa on kirjattu yhteensä noin 500-600/talvi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lisäksi sekä piirikunnallisia että kansallisia hiihtokilpailuja. Seura tuottaa palveluita myös harrastehiihtäjille mm. hiihdon tekniikkakurssien ja voitelupalvelun muodossa sekä järjestää kaupungin kouluvirastolle ala-asteiden hiihtokilpailut vuosittain. Seuralla on myös murtsikkakirjasto, josta vuokrataan hiihtovälineitä. Seuran murtsikkakirjastoa käyttävät ahkerasti myös Espoon koulut.

 

EHS:n toimintakertomus 2016-2017