Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Sunday, 23-Sep-18 20:48:52 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Espoon Hiihtoseuran rekisteri- ja tietosuojaseloste

EU:n tietosuojadirektiivi astuu voimaan 25.5.2018. Espoon Hiihtoseura (EHS) ylläpitää jäsenrekisteriä, sähköpostijakelua ja valmennusryhmien jäsenten rekisteriä. Jäsenrekisterin ja EHSList-jakelun sisältöön pääsee vain seuran johtokunta ja tarvittaessa heidän valtuuttama henkilö. Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin seuran toimintaan. Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään tai heidän lopettaessaan valmennusryhmässä.

Jos haluat poistaa tietosi EHS:n rekistereistä, laita siitä sähköposti osoitteeseen info@espoonhiihtoseura.fi. Merkitse aiheeksi ”Henkilötietojen poisto”.

Osallistumalla EHS:n järjestämään kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan kyseisen kilpailun tuloksissa eikä nimeä voida jälkeenpäinkään tulosarkistosta poistaa.