ESPOON HIIHTOSEURA RY

Tapahtumat

There are no upcoming events.

EHS Facebook

Espoon Hiihtoseuran nuorten ryhmän tiimihenkeä kuvastaa tuoreen ylioppilaan Rebecca Ehrnroothin juhliminen samalla isolla porukalla, jolla treenataan. Vuoden valmentajan Maria Heikkilän ohjastama jengi on kiistatta Suomen kovimpia hiihtoryhmiä.

Myös nuorten ryhmän Heidi Oila ja Rasmus Tallberg saivat yo-lakin.

NonameSport suksihionta.fi Vermon Ravirata Rossignol Exel SWIX Varuste.net ivg Charmia
...

View on Facebook

Espoon Hiihtoseuran rekisteri- ja tietosuojaseloste

EU:n tietosuojadirektiivi astuu voimaan 25.5.2018. Espoon Hiihtoseura (EHS) ylläpitää jäsenrekisteriä, sähköpostijakelua ja valmennusryhmien jäsenten rekisteriä. Jäsenrekisterin ja EHSList-jakelun sisältöön pääsee vain seuran johtokunta ja tarvittaessa heidän valtuuttama henkilö. Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin seuran toimintaan. Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään tai heidän lopettaessaan valmennusryhmässä.

Jos haluat poistaa tietosi EHS:n rekistereistä, laita siitä sähköposti osoitteeseen info@espoonhiihtoseura.fi. Merkitse aiheeksi ”Henkilötietojen poisto”.

Osallistumalla EHS:n järjestämään kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan kyseisen kilpailun tuloksissa eikä nimeä voida jälkeenpäinkään tulosarkistosta poistaa.