Espoon Hiihtoseuran nuorten ryhmän tiimihenkeä kuvastaa tuoreen ylioppilaan Rebecca Ehrnroothin juhliminen samalla isolla porukalla, jolla treenataan. Vuoden valmentajan Maria Heikkilän ohjastama jengi on kiistatta Suomen kovimpia hiihtoryhmiä.

Myös nuorten ryhmän Heidi Oila ja Rasmus Tallberg saivat yo-lakin.

NonameSport suksihionta.fi Vermon Ravirata Rossignol Exel SWIX Varuste.net ivg Charmia
...

View on Facebook

Valmennus

Seuran valmennustoimintaa organisoi ja ohjaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö. Seuran valmennustoiminnan hoitamiseen osallistuu valmennuspäällikön lisäksi suuri vapaaehtoisten valmentajien joukko. Seuran valmennustoiminnan tehtävänä on tarjota kilpahiihtoon panostaville nuorille ja aikuisille mahdollisimman hyvät harjoitus- ja valmentautumismahdollisuudet. Tätä varten seura tarjoaa erillisiä valmennusryhmiä eri ikäisille kilpahiihtäjille sekä järjestää valmennusleirejä ja testejä.