Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Sunday, 23-Sep-18 20:37:21 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Seura järjestää kauden aikana useita erilaisia testejä oman kunnon ja kehityksen mittaamiseksi. Testit on pääasiassa tarkoitettu valmennusryhmissä oleville hiihtäjille, mutta myös kaikki muut seuran jäsenet ovat tervetulleita testaamaan omaa kuntoaan juoksutestissä. Testikalenteri 2018-2019.

Testijuoksu

EHS testijuoksuajat TOP (päivitetty 06/2018)
Testijuoksut 2018
Aiemmat tulokset (2016-2017)
Testijuoksuarkisto (2004-2015)

Seuran testijuoksut juostaan Leppävaaran pururadalla. Reittinä on 5,5 km:n latureitti ilman pelto- ja maalialueosuuksia, joten testijuoksun matkaksi tulee 4,0 km. Lähtöpaikka testijuoksuissa on pururadan opastaululla uimahallin takana olevassa nousussa. Testijuoksu järjestetään aina neljä (4) kertaa vuodessa, ja niiden lisäksi EHS:n maastojuoksut toimivat ns. ylimääräisenä testijuoksuna. Testijuoksut on tarkoitettu 13-sarjalaisille ja vanhemmille hiihtäjille.

Rullahiihtotesti

Rullahiihtotestit 2017
Aiemmat tulokset (2015-2016)

Seuran rullahiihtotestit järjestetään Brobackassa Solvallan urheiluopistolle menevän tien varressa olevalla pyörätiellä. Lähtöpaikka on Brobackan majan luona (Nuuksiontien ja Nuuksionkujan risteys). Tästä reitti lähtee pyörätietä pitkin Solvallan urheiluopiston suuntaan, ja maali on ensimmäisen pitkän loivan nousuosuuden päällä. Reitin pituus on n. 1,3 km. Testi suoritetaan tasatyöntötestinä, ja yli 16 vuotiaat nousevat nousun kolme (3) kertaa ja nuoremmat kaksi (2) kertaa. Testi järjestetään kolme kertaa vuodessa. Testi on tarkoitettu 15-sarjalaisille ja vanhemmille hiihtäjille.

Lihaskuntotesti

Tulokset 2017
Aiemmat tulokset (Tulossa)

Seuran nopeus- ja lihaskuntotestit järjestetään kahdesti vuodessa (toukokuu ja syyskuu) Leppävaaran urheilupuistossa (nopeus- ja loikkatestit) ja EHS:n kuntosalilla Sinimäentiellä (lihakuntotestit).

Testeissä mitataan nopeutta, ketteryyttä, kimmoisuutta ja lihaskestävyyttä.

Käytettävinä testeinä on:

• 50 m juoksu
  • sukkulajuoksu (ketteryystesti)
  • 10-loikka
  • penkkipunnerrus 50% omasta painosta tai etunojapunnerrukset 1 min
  • leuanveto
  • vatsalihakset 2 min

Pikkumattotesti

Nuorten ryhmällä ja Team EHS:llä on mahdollisuus tehdä tarvittaessa pikkumattotesti seurahinnoin kauden aikana (suositus väh. 2 krt/vuosi)

Testi- ja leirikalenteri 2017-18

TE = Team EHS
NUO = Nuorten ryhmä
HS = HS14- ja HS16-ryhmät
HS16 = HS16-ryhmä
HS14 = HS14-ryhmä
12 = 12-ryhmä

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 18-Aug-18 04:25:58 PDT. The current time is Sunday, 23-Sep-18 20:37:22 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.