10-ryhmä (kausi 2020-2021)

Joukkueenjohtaja ja kilpailuihin ilmoittaja:

• Tiina Holmberg – tiinajkostiainen (at) gmail.com, puh. 050-5282840

Päävalmentaja

• Pi Yli-Penttilä – ylipepi (at) gmail.com, puh. 050-5950700

Valmentajat

• Ville Mäkelä

10-ryhmän toiminta ja periaatteet

• 8-10-vuotiaat kilpahiihtoa harrastavat lapset (10-sarjalaiset)

Henkilöstö

• Päävalmentaja
  • 2 apuvalmentajaa
  • Joukkueenjohtaja

Toiminnan yleiskuvaus

• EHS Kymppiryhmä on 8-10-vuotiaiden valmennusryhmä, jolla on yhteisiä harjoituksia 1-2 kertaa viikossa ympäri vuoden.
  • Lapsilla tulisi olla aiempaa kokemusta hiihtoharjoittelusta, halu harjoitella tavoitteellisesti ja olla tarvittavat liikunnalliset valmiudet osallistua ryhmän harjoituksiin.
  • Ryhmän toiminnassa tavoitteena on kilpahiihdossa tarvittavien ominaisuuksien ja tekniikoiden kehittäminen mahdollisimman monipuolisilla harjoituksilla, ottaen huomioon lasten erilaiset kehitystasot.
  • Hyvä ja reilu ryhmähenki, kaverit ja leikinomaisuus harjoituksissa ja kilpailuissa ovat kymppiryhmässä tärkeitä.
  • Tarvittaessa harjoituksissa ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin.
  • Ryhmäläiset osallistua talvella seuran ulkopuolisiin hiihtokilpailuihin ja lasten vanhempien tulee silloin toimia lastensa huoltajina. 10-ryhmän kauden pääkilpailu on aluemestaruushiihdot, joihin kootaan myös viestijoukkueet.
  • Ryhmän lasten vanhemmat järjestävät. EHS:n lastenhiihdot. Jokaisella perheellä on velvollisuus osallistua vähintään 4 lastenhiihtotapahtuman järjestämiseen.

Leirit

• Päiväleirejä pääkaupunkiseudulla viikonloppuisin