ESPOON HIIHTOSEURA RY

Marjon Hiihdot 29.2.2020 – Yhteislähdöt

Marjon Hiihtojen kilpailupaikka muuttuu Oittaalle ja samalla kilpailu muutetaan kansalliseksi kilpailuksi. Alkuperäisessä kilpailukutsussa olleita nuorten XCX-sarjoja ei pystytä järjestämään.

Kilpailu alkaa klo 10 ja hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla.
Kilpailu hiihdetään sarjoittain yhteislähtöinä. Tarvittaessa lähtöjä voidaan yhdistää. Nuorimpien sarjat aloittavat klo 10.

Kilpailukeskus on Espoon liikuntatoimen Oittaan ulkoliikuntatukikohdassa. Sääolosuhteista johtuen kilpailu järjestetään poikkeuksellisella paikalla, johon kilpailutoiminnot on rakennettu tilapäisesti. Espoon kaupunki on vahvasti mukana kilpailupaikkojen järjestelyissä, jotta tällaisissa poikkeusolosuhteissakin saadaan kisat pidettyä.

Kilpailukeskukseen saadaan tilapäiset suihkuttomat pukuhuoneet sekä wc:t. Kilpailupaikalla tulee olemaan makkaragrilli ja mehua, mutta kahvilapalveluita ei ole. Lähellä olevassa Oittaan ulkoilukeskuksessa on ravintola ja sauna, joten siellä kannattaa käydä. Aukioloajat ja hinnat löytyvät Oittaan ulkoilukeskuksen kotisivulta.

Jälki-ilmoittautuneita ei enää oteta.
Lähtölistat on julkaistu. Lähtölistoissa on myös lähtöpaikan numero. Tarkista numero etukäteen, jotta lähdön järjestätyminen toimii sujuvasti.

Tuomarineuvoston päätöksellä vuorohiihtoaluetta ei käytetä kilpailussa. (28.2.2020 8:45)
Kilpailuohje ja latukartta on päivitetty.

Kilpailukutsu
Kilpailukutsu hiihtokalenterissa

Ohjeita kilpailijoille

Alustava aikataulu

Kartat

Latukartta
Kilpailukeskus

Yhteislähdön lähtöpaikat