Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Harraste- ja kuntohiihto

Seuran harrastehiihtoa organisoi ja hoitaa erillinen seuran harraste- ja kuntohiihtovastaava. Seuran harrastetoiminnan tehtävänä on tarjota hiihtoa harrastaville lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa lajia ohjatusti, oppia hiihtotaitoa sekä tarjota hienoja hiihtoelämyksiä. Tätä varten seura järjestää Lasten hiihtokoulua, Lastenhiihtokisoja, Nuorten harrasteryhmän 10-18 vuotialle sekä Finlandia-ryhmän aikuisille kuntohiihtäjille. Lisäksi seura järjestää erilaisia yksittäisiä hiihtokursseja ja alkeisopetusta sekä TyKy-hiihtokursseja yrityksille.

nuoriso