Tervetuloa Nuorten SM-hiihtoihin Espoon Leppävaaraan 8.-10.3.2024

Espoon Hiihtoseura järjestää kauden toiset nuorten SM-hiihdot Leppävaaran urheilupuistossa. FIS-ladut kulkevat olympiavoittaja ja maailmanmestari Marjo Matikainen-Kallströmin harjoitusmaastoissa ja Marjon nousu on osa kilpailureittiä.

Kilpailut alkavat perjantaina vapaan 10 km väliaikalähdöillä, lauantaina on vuorossa perinteisen sprintti ja sunnuntaina perinteisen 10 km väliaikalähtö. Kilpailut kokoavat 17–23-vuotiaat tulevaisuuden talviurheiluhuiput mittelemään nuorten suomenmestaruuksista.

Kilpailuohjelma
Pe 8.3.2024 10 km V
La 9.3.2024  Sprintti P
Su 10.3.2024 10 km P

Kilpailukutsu Hiihtoliiton sivulla

Kilpailun ensisijainen tiedotuskanava on Hiihtoliiton kilpailusivulla.

Majoitus

Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla on runsaasti majoitustarjontaa. Espoon majoituksista löytyy tietoa Visit Espoon sivuilta.

GLO Hotel Sello Leppävaarassa tarjoaa alennuksen joustavan hinnan hotellihuoneesta (sis. aamiainen) koodilla PROEHS2024. Suurempien ryhmien (10 huonetta / 20 henkilöä) varauksissa kysy tarjous myyntipalvelusta (linkki sähköpostiin).

Ilmoittaudu toimitsijaksi

Haluamme järjestää onnistuneet kilpailut ja se on mahdollista, kun meitä on riittävän monta. Ilmoittaudu toimitsijaksi tämän linkin kautta, josta löydät myös lisätietoja.