Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

10-ryhmä

10-ryhmä 2021-22

Joukkueenjohtaja

• Kari Kauniskangas, kari.kauniskangas (a) hotmail.com, puh. 040 519 0198

Päävalmentaja

• Pi Yli-Penttilä, ylipepi (a) gmail.com, puh. 050 595 0700

Valmentajat

• Ville Mäkelä
  • Mikko Kupiainen

Kilpailuihin ilmoittaja

• Kari Kauniskangas, kari.kauniskangas (a) hotmail.com, puh. 040 519 0198

10-ryhmän toiminta ja periaatteet

• 8-10-vuotiaat kilpahiihtoa harrastavat lapset (10-sarjalaiset)

Henkilöstö

• Päävalmentaja
  • 2 apuvalmentajaa
  • Joukkueenjohtaja

Toiminnan yleiskuvaus

• EHS Kymppiryhmä on 8-10-vuotiaiden valmennusryhmä, jolla on yhteisiä harjoituksia 1-2 kertaa viikossa ympäri vuoden.
  • Lapsilla tulisi olla aiempaa kokemusta hiihtoharjoittelusta, halu harjoitella tavoitteellisesti ja olla tarvittavat liikunnalliset valmiudet osallistua ryhmän harjoituksiin.
  • Ryhmän toiminnassa tavoitteena on kilpahiihdossa tarvittavien ominaisuuksien ja tekniikoiden kehittäminen mahdollisimman monipuolisilla harjoituksilla, ottaen huomioon lasten erilaiset kehitystasot.
  • Hyvä ja reilu ryhmähenki, kaverit ja leikinomaisuus harjoituksissa ja kilpailuissa ovat kymppiryhmässä tärkeitä.
  • Tarvittaessa harjoituksissa ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin.
  • Ryhmäläiset osallistua talvella seuran ulkopuolisiin hiihtokilpailuihin ja lasten vanhempien tulee silloin toimia lastensa huoltajina. 10-ryhmän kauden pääkilpailu on aluemestaruushiihdot, joihin kootaan myös viestijoukkueet.
  • Ryhmän lasten vanhemmat järjestävät. EHS:n lastenhiihdot. Jokaisella perheellä on velvollisuus osallistua vähintään 4 lastenhiihtotapahtuman järjestämiseen.

Leirit

• Päiväleirejä pääkaupunkiseudulla viikonloppuisin