This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

10-ryhmä

10-ryhmä 2021-22

Joukkueenjohtaja

• Kari Kauniskangas, kari.kauniskangas (a) hotmail.com, puh. 040 519 0198

Päävalmentaja

• Pi Yli-Penttilä, ylipepi (a) gmail.com, puh. 050 595 0700

Valmentajat

• Ville Mäkelä
  • Mikko Kupiainen

Kilpailuihin ilmoittaja

• Kari Kauniskangas, kari.kauniskangas (a) hotmail.com, puh. 040 519 0198

10-ryhmän toiminta ja periaatteet

• 8-10-vuotiaat kilpahiihtoa harrastavat lapset (10-sarjalaiset)

Henkilöstö

• Päävalmentaja
  • 2 apuvalmentajaa
  • Joukkueenjohtaja

Toiminnan yleiskuvaus

• EHS Kymppiryhmä on 8-10-vuotiaiden valmennusryhmä, jolla on yhteisiä harjoituksia 1-2 kertaa viikossa ympäri vuoden.
  • Lapsilla tulisi olla aiempaa kokemusta hiihtoharjoittelusta, halu harjoitella tavoitteellisesti ja olla tarvittavat liikunnalliset valmiudet osallistua ryhmän harjoituksiin.
  • Ryhmän toiminnassa tavoitteena on kilpahiihdossa tarvittavien ominaisuuksien ja tekniikoiden kehittäminen mahdollisimman monipuolisilla harjoituksilla, ottaen huomioon lasten erilaiset kehitystasot.
  • Hyvä ja reilu ryhmähenki, kaverit ja leikinomaisuus harjoituksissa ja kilpailuissa ovat kymppiryhmässä tärkeitä.
  • Tarvittaessa harjoituksissa ryhmä jaetaan pienempiin ryhmiin.
  • Ryhmäläiset osallistua talvella seuran ulkopuolisiin hiihtokilpailuihin ja lasten vanhempien tulee silloin toimia lastensa huoltajina. 10-ryhmän kauden pääkilpailu on aluemestaruushiihdot, joihin kootaan myös viestijoukkueet.
  • Ryhmän lasten vanhemmat järjestävät. EHS:n lastenhiihdot. Jokaisella perheellä on velvollisuus osallistua vähintään 4 lastenhiihtotapahtuman järjestämiseen.

Leirit

• Päiväleirejä pääkaupunkiseudulla viikonloppuisin