Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

EHS KalleSport Lasten Hiihdot 2022

Espoon Hiihtoseuran järjestämät lasten hiihdot ovat lapsille tarkoitetut leikkimieliset hiihtokilpailut. Sarjoja on 4-14-vuotiaille. Ilmoittautumiset kello 18 mennessä kilpailua edeltävänä iltana. Ilmoittautumislinkki löytyy tältä sivulta kunkin kilpailun kohdalta. Huom! Valitse oikea kilpailu! Ilmoittautuminen (ainoastaan uusille kilpailijoille!) onnistuu myös paikan päällä viimeistään 30 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa. Lähtölistat julkaistaan tällä sivulla viimeistään kilpailupäivän aamuna.

Kunkin kilpailun ennakkoilmoittautuminen avautuu noin viikkoa ennen kyseistä kisaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu kisaa edeltävänä iltana klo 18.00.

Järjestelyjen helpottamiseksi toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan ennakkoon. Vain ennakkoilmoittautuneille otetaan varmuudella ajat. Jälki-ilmoittautuneet hiihtävät ilman ajanottoa ja heidän lähtövuoronsa on vasta kaikkien sarjojen jälkeen. Tule mukaan hiihtokilpailuihin, jossa kaikki ovat voittajia. Osallistuminen on ilmaista, eikä tarvitse olla seuran jäsen. Hiihtäjät hiihtävät vanhempiensa vastuulla. Kilpailuissa otettuja kuvia voidaan jakaa seuran sosiaalisen median kanavilla hyviä julkaisutapoja noudattaen.

Lastenhiihdoissa kaikki palkitaan mitalilla!

Kilpailuohjelma 2022

Ilmoittautumislinkki tulee lastenhiihtosivuille viimeistään maanantaina ennen kilpailua. Ilmoittautumisaika päättyy edellisenä päivänä.

Päivä Aika Paikka Sarjat ja hiihtotapa Ilmoittautuminen ja tulokset
La 15.1. 13:00

Leppävaara

4-14 v P