Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Lasten Hiihdot 2022 – Kilpailuohjeet

Kilpailuohjeita

Sarjat ja matkat (talvi 2022):

• Alle 4 v, syntymävuosi 2018 ja nuoremmat, matka 100-200 m
  • Alle 6 v, 2016 ja 2017, matka n. 0.5 km
  • Alle 8 v, 2014 ja 2015, n. 1 km
  • Alle 10 v, 2012 ja 2013, n. 2 km
  • Alle 12 v, 2010 ja 2011, n. 2 km
  • Alle 14 v, 2008 ja 2009, n. 2 km

Hiihtotapa:

• P = kaikki hiihtävät perinteisellä hiihtotavalla
  • V = kaikki saavat hiihtää vapaalla hiihtotavalla, perinteinenkin käy
  • P+V = sarjat 4 ja 6 hiihtävät perinteisellä, muut saavat hiihtää vapaalla hiihtotavalla

Ilmoittautuminen:

Kilpailuohjelmassa löytyvän linkin kautta. Täytä hiihtäjän nimi sekä sähköposti, jolla tavoitamme teidät. Huomaa syntymävuosi, kun valitset sarjan johon hiihtäjä osallistuu.

Koronaohjeet:

Osallistujien ja huoltajien on noudatettava järjestäjän ja Etelä-Suomen AVI:n koronaohjeita. Tällä hetkellä rajoituksia ulkoilmatapahtuman järjestämiselle ei ole. Tästä huolimatta tapahtuma-alueella maskia käytetään, jos turvavälien ylläpito ei ole mahdollista. Pidä etäisyyttä aina, kun se on mahdollista. Tapahtumassa kilpailee arviolta 300 lasta. Mitalit osallistujille jaetaan heti maaliintulon jälkeen, jonka jälkeen suositellaan poistuttavaksi tapahtuma-alueelta.

Varapaikka:

Jos kilpailupaikan lumitilanne on huono voidaan käyttää varapaikkaa. Seuraa tilannetta www.espoonhiihtoseura.fi

Pakkasraja:

Pakkasraja on -15 C.
Mikäli Espoon Tapiolassa ( www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/Espoo ) on kylmempää kuin -15C kolme (3) tuntia ennen kisoja, kisoja ei pidetä.

Palkinnot:

Kaikki osallistujat palkitaan.

Hiihtocup:

Kaikissa kilpailuissa osallistujat saavat pisteitä, joiden mukaan kilpaillaan Espoon Hiihtoseuran Lasten Hiihtocup-mestaruudesta. Kilpailijan neljä parasta kilpailua otetaan huomioon hiihtocupin pisteissä. Jos olosuhteista johtuen pystytään pitämään ainoastaan neljät lastenhiihdot niin kolme parasta kilpailua otetaan huomioon. Jos taas pystytään järestämään vain 1-3 lastenhiihdot, niin pisteisiin lasketaan kaikkien kilpailujen pisteet. Jokaisessa kilpailussa annetaan pisteitä seuraavasti:

1. sija 25 pistettä
2. sija 20 p
3. sija 15 p
4. sija 12 p
5. sija 11 p
6. sija 10 p
7. sija 9 p
8. sija 8 p
9. sija 7 p
10. sija 6 p
11. sija 5 p
12. sija 4 p
13. sija 3 p
14. sija 2 p
15. sija 1 p

Pisteiden mennessä tasan paremmat sijoitukset ratkaisevat, sen jälkeen poislasketut kilpailut. Jos sijoitukset ovat identtiset, ratkaisee viimeinen kilpailu. Sarjassaan eniten pisteitä saaneet palkitaan (3 parasta) EHS:n kauden päättäjäisissä.

Tiedustelut:

Kari Kauniskangas, kari.kauniskangas hotmail.com