Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Espoon Hiihtoseuran rekisteri- ja tietosuojaseloste

EU:n tietosuojadirektiivi astui voimaan 25.5.2018. Espoon Hiihtoseura (EHS) ylläpitää jäsenrekisteriä, jonka sisältöön pääsee vain seuran johtokunta ja tarvittaessa johtokunnan valtuuttama henkilö. Seuran jäsenrekisteri, valmennusryhmien kokoonpanot sekä tiedotus jäsenille hoidetaan tietoturvallisessa MyClub-palvelussa. Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin seuran toimintaan. Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään tai heidän lopettaessaan valmennusryhmässä.

Jos haluat poistaa tietosi EHS:n rekistereistä, laita siitä sähköposti osoitteeseen info@espoonhiihtoseura.fi. Merkitse aiheeksi ”Henkilötietojen poisto”.

Osallistumalla EHS:n järjestämään kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan kyseisen kilpailun tuloksissa ja että nimeäsi ei voida jälkeenpäinkään poistaa tulosarkistosta.