This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

Valmennus

Seuran valmennustoimintaa organisoi ja ohjaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö. Seuran valmennustoiminnan hoitamiseen osallistuu valmennuspäällikön lisäksi suuri vapaaehtoisten valmentajien joukko. Seuran valmennustoiminnan tehtävänä on tarjota kilpahiihtoon panostaville nuorille ja aikuisille mahdollisimman hyvät harjoitus- ja valmentautumismahdollisuudet. Tätä varten seura tarjoaa erillisiä valmennusryhmiä eri ikäisille kilpahiihtäjille sekä järjestää valmennusleirejä ja testejä.

Valmennuksen suuntaviivat 2021-22

Tiivistetty paketti valmennuksen suuntaviivoista alle 10-vuotiaista aikuishiihtäjiin asti. Tutustumaan pääset tästä linkistä: Valmennuksen suuntaviivat .