Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

HS16-ryhmä

HS16-ryhmä 2022-2023

Joukkueenjohtaja

• Lauri Sumanen, lsumanen (a) yahoo.com, puh. 050 562 1487

Päävalmentaja

• Henri Hämäläinen, henkkahamalainen (a) gmail.com, puh. 050 487 3291

Valmentajat

• Elsa Airaksinen
  • Lauri Sumanen

Kilpailuihin ilmoittaja

• Lauri Sumanen, lsumanen (a) yahoo.com, puh. 050 562 1487

HS-ryhmien toiminta ja periaatteet

• Hopeasompaikäiset (13-16 -vuotiaat) kilpahiihtoa harrastavat nuoret

Henkilöstö

• Joukkueenjohtaja
  • Päävalmentaja
  • 2 apuvalmentajaa

Toiminta

• Ryhmät on suunnattu 13-16 vuotiaille kilpahiihtoa tavoitteellisesti harrastaville nuorille. Ryhmillä on toimintaa ympäri vuoden. Harjoittelun pääpaino on hiihdossa vaadittavien ominaisuuksien monipuolinen kehittäminen. Yhteisharjoitusten lisäksi ryhmäläisille tarjotaan monipuolista leiritystä. Hiihtäjien kanssa tehdään urheilijasopimus ja heiltä odotetaan sitoutumista harjoitteluun. Osa ryhmien harjoituksista voi olla yhteisharjoituksia vanhemmista hiihtäjistä koostuvan Nuorten ryhmän kanssa. Ryhmien kilpailullisena tavoitteena ovat kansalliset arvokilpailut: HS-loppukilpailu ja KLL:n mestaruuskilpailut. Ryhmien hiihtäjien odotetaan olevan käytettävissä viestijoukkueissa.
  • Yhteisharjoitukset: Kevätkaudella 2-3 krt/vk, syyskaudella 3-4 krt/vk

Leirit