HS-loppukilpailu pidettiin 4.-6.3. Kuopiossa. EHS:sta osallistui kisoihin 21 hiihtäjää ja kisat menivät loistavasti! Perjantain sprinteissä Oskari Yli-Penttilä oli neljäs M14 finaalissa. Lisäksi tuli useita muita hyviä sijoituksia. Lauantain henkilökohtaisissa kilpailuissa perinteisellä hiihtotavalla kahdeksan hiihtäjää oli palkinnoilla, eli 25. parhaan joukossa. Hopealle pääsi Oskari Yli-Penttilä M14-sarjassa. Sunnuntain viesteissä oli jokaisessa sarjassa EHS:n joukkue palkinnoilla eli kymmenen joukossa. Parhaana sijoituksena oli hopeaa sarjassa N16 joukkueella Vilja Kauranen, Heidi Oila ja Olivia Lammivaara. N14- ja  M16-joukkueet olivat neljänsiä ja M14-joukkue viides. Kakkosjoukkueet sarjoissa N14 ja M14 olivat 20. ja 31. Henkilökohtaisten matkojen seurapisteissä EHS oli kolmas ja sunnuntain viestien jälkeen toinen. Tällaista ei ole ennen nähty EHS:n historian aikana! Kaikki tulokset Hopeasompa 2016 sivuilla.

mms_20160306_193557