Ympäri vuoden toimivat kilpahiihtoryhmät:

 

10-ryhmät: Kilpakymppi ja Haastajakymppi. Molemmat ryhmät 05-08-syntyneille. Lähtökohtaisesti 08-07-syntyneet ovat haastajaryhmässä ja 06-05-syntyneet kilparyhmässä, mutta ryhmiä voidaan tarvittaessa muuttaa kauden aikana tai myös yksittäisten harjoituksen osalta. Molemmilla ryhmillä on sama harjoitusohjelma, mutta haastajaryhmän harjoitukset sovelletaan myös ryhmän nuorimmille sopiviksi. Kevätkaudella treenit torstaisin, syys- ja talvikaudella tiistaisin ja torstaisin. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Mikolta: mikko (at) esclub.fi

 

HS-ryhmä:13-15-sarjalaisille. Kevätkaudella treenit tiistaisin ja keskiviikkoisin, syys- ja talvikaudella ma, ke ja to. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Timolta: timo.heinonen (at) carnegie.fi

 

Nuorten ryhmä: 16-20-sarjalaisille. Kevätkaudella treenit tiistaisin ja keskiviikkoisin, syys- ja talvikaudella ma, ke ja to. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Marialta: mariaelisa.heikkila (at) gmail.com

 

Team EHS ja Team EHS Haastajat: molemmat ryhmät tavoitteellisesti hiihtäville aikuisille. Harjoittelu oman harjoitusohjelman mukaan, lisäksi järjestetään leirityksiä (viikonloppuleirit ja pidemmät leirit) ympäri vuoden. Lisätietoja Juhalta: juha.salmelin (at) nokia.com

 

Harrasteryhmät:

 

Talven hiihtokoulu: 2004-2010-syntyneille. Treenit maanantaisin. Lisätietoja syksyllä.

 

Syksyn hiihtokoulu: 2004-2010-syntyneille. Treenit maanantaisin. Lisätietoja syksyllä.

 

Nuorten harrasteryhmä: 1996-2003-syntyneille. Treenit talvikaudella kerran viikossa. Lisätietoja syksyllä.

 

Finlandiaryhmä: aikuisille. Treenit tiistaisin ja torstaisin syksyllä ja talvella. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Patalta:patrik.ehrnrooth (at) gmail.com

 

Aikuisten tekniikkakurssit: käynnistyvät tammikuussa 2017