Ida Haapala hiihti nuorten MM-kisoissa Vuokatissa N20 5 km vapaan 9. sijalle!

SM-hiihdoissa Pyhäjärvellä Matias Heinonen ja Miika Heikkilä hiihtivät upeasti MYL perinteisen parisprintin finaaliin suoraan alkuerän kolmannella sijallaan. Finaalissa pojat taistelivat sijalle 11. Samoin Eero Iso-Tryykäri ja Nea Katajala selvittivät tiensä MYL ja NYL perinteisen sprintin eriin. Välieräpaikat jäi saavuttamatta, mutta lopputuloksissa hienot sijat Eero 16. ja Nea 15.

Jyväskylässä nuorten SM kisoissa parisprintissä Suomen hiihtohistorian ensimmäisen 16-sarjan kultamitalin voittivat Selene Rossi ja Silva Kemppi. M16 sarjassa Heikki Sumanen ja Anton Kemppi ylsivät hopealle. 18-sarjassa Annu Virtanen ja Pinja Aaltonen saavuttivat 4. sijan ja Akseli Ojala ja Topias Kemppi 5. sijan. Perinteisen pitkillä distanssimatkoilla Silva Kemppi voitti N17 10 km hopeaa, Ida Haapala N20 15 km pronssia. Loistavia suorituksia oli paljon, kymppisakkiin hiihtivät lisäksi Selene Rossi N17 4. sija, Pyry Riissanen M17 7. sija, Pinja Aaltonen N18 10. sija ja Vilja Kauranen N20 6. sija.
NSM kisoissa EHS:a edusti yhteensä 26 hiihtäjää.