Espoon perinteisen lasten hiihtotapahtuman EHS KalleSport Lasten Hiihtojen 1. osakilpailu päästiin järjestämään kahden talven tauon jälkeen lauantaina 15.1. hyvissä talviolosuhteissa, auringon paistaessa ja lämpötilan ollessa noin -1oC.

Espoon liikuntatoimen ansiokkaasti valmistamilla laduilla kirmasi lähes 200 lasta 2-vuotiaasta 14-vuotiaisiin. Tunnelma oli kuin kevätlaitumella pitkän talven jälkeen.

Mutta suosituinta koko lasten hiihdoissa oli poseeraaminen haastatteluseinän edessä, kuten suuremmissakin kilpailuissa, mitali kaulassa heti maaliintulon jälkeen posket punaisina ja mieli iloisena. Ja näytti siltä, että ihan yksi kerta kuvattavana ei monellekaan ollut tarpeeksi. Kuvia otettiin myös sisarusten ja kavereiden kanssa.

Ja kuten kuvista huomata saattaa, haastattelijoita, valokuvaajia ja ihailijoita riitti jopa enemmän, kuin niissä paljon puhutuissa isoissa kisoissa. Huomatkaa suksien ja sauvojen asettelu. On kotiläksyt tehty etukäteen.

Kiitos tukijoille tämän osallistujille ilmaisen tapahtuman mahdollistamisesta.