(Kuvasta puuttuu Pyry Riissanen)

Viimeisenä kilpailupäivänä ratkottiin viestimestaruudet lyhennetyllä 2 km radalla, jossa ajoittaiselta ruuhkalta ei voitu välttyä. N18 sarjassa EHS:n I-joukkue Annu Virtanen, Selene Rossi ja Silva Kemppi taistelivat pronssille. Tämä toi hyvän tsempin kaikille joukkueille. Viesteissä nähtiin upeita suorituksia ja venymistä joukkueen eteen. EHS:lla oli 1-2 joukkuetta joka sarjassa, kun myös 16-sarjan hiihtäjiä saatiin hienosti täydentämään N20 ja M20 joukkueita – ja vielä hienoilla osuusajoilla. Kauden toiset NSM-kilpailut hiihdetään maaliskuussa Kuopiossa.

EHS-hiihtäjien tulokset:
N18 3 x 4 km V
3) EHS (Annu Virtanen, Selene Rossi, Silva Kemppi)
N20 3 x 4 km V
10) EHS 1 (Pinja Aaltonen, Meri Hakala, Kaisla Ollila)
15) EHS 2 (Emmi Nieminen, Taru Vuorinen, Alina Virtanen)
M18 3 x 6 km V
5) EHS 1 (Anton Packalén, Heikki Sumanen, Pyry Riissanen)
10) EHS 2 (Leevi Tarjanne, Elliot Fjeldkåsa, Aleksi Murtoniemi)
M20 3 x 6 km V
9) EHS (Topias Kemppi, Jussi Raasakka, Anton Kemppi)
Kaikki tulokset.