Sunnuntaina 6.3. on Leppävaaran stadionin seuduilla paljon puuhaa. Leppävaaran Lions Club järjestää perinteisen talviriehan klo 10-14. Talviriehan ohjelmassa on mm. poniajelua, mönkijäajelua, mäkihyppyrikisa (Kasevan hyppyri), VPK:n esittely, partion esittely, soppatykistä hernekeittoa, grillistä makkaraa, partiolaiset paistavat muurinpohjalettuja, arpajaiset ja kahvio. Aamulla klo 10-12 Espoon hiihtoseura järjestää kansallisen kilpailun 10-16 vuotiaille pojille ja tytöille nimellä EHS Cross. Tässä kilpaillaan sprintinomaisin ryhmälähdöin lyhyellä hiihdon tekniikkaosuuksia sisältävällä radalla.

Klo 12 alkaa sitten EHS KalleSport Lasten Hiihdot, jotka on tarkoitettu 4-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Osallistuminen on kaikille ilmaista eikä hiihtoseuran jäsenyyksiä tai Skipassia tarvita. Alle 4-vuotiden sarjassa hiihtomatka on 100m perinteisellä hiihtotyylillä. Alle 6-vuotiaiden sarjassa matka pitenee 400m:iin. Hiihtotyyli on vapaa, mutta reitille on ajettu latu-ura perinteisen hiihtoa varten koko matkalle. Muissa sarjoissa käytetään osittain tai kokonaan aamupäivän kilpailun Skicross-rataa. Lähdöt tapahtuvat kuitenkin väliaikalähtöinä puolen minuutin välein.

Ilmoittautuminen on mahdollista etukäteen 5.3. klo 18.00 asti kisasivulla. Kilpailupäivänä on rajallinen mahdollisuus jälki-ilmoittautumiseen paikan päällä hyvissä ajoin ennen oman sarjan lähtöä.

Tervetuloa nauttimaan keväisestä hiihto- ja ulkoilupäivästä Leppävaaraan!