EHS KalleSport Lasten Hiihdot -tapahtumasarja jatkui sunnuntaina 6.3., kun neljäs osakilpailu järjestettiin Espoon Leppävaaran stadionilla. Samanaikaisesti hiihtojen kanssa järjestettiin Leppävaaran Lions Clubin Talvirieha-tapahtuma.

Kevätaurinko ja lasten hymykasvot kilpailivat loistosta hienona talvipäivänä. Kisat järjestettiin skicross-radalla, jolla kumpareet ja esteet loivat lisämaustetta lasten hiihtosuorituksiin.

Lions Clubin järjestämän Talviriehan myötä osallistujat pääsivät poniajeluille, tutustumaan Leppävaaran VPK:n paloautoihin ja kilvoittelemaan mäkihypyn parissa. Ja tarjolla olleet letut, pullat ja makkarat tekivät tapahtumasta entistäkin aurinkoisemman.

Tämän talven viides ja viimeinen Lasten Hiihdot osakilpailu järjestetään sunnuntaina 13.3. Espoon Oittaalla. Ilmoittautuminen on avattu ja lisätietoa löydät sivulta https://espoonhiihtoseura.fi/lastenhiihdot/kilpailuohjelma/.