Suomalainen luonto tarjoili parastaan, kun 193 lasta suoritti hiihto-osuuden talven viidensissä ja viimeisissä EHS Ramirent Lasten Hiihdoissa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pakkasta oli sopivasti noin -3oC. Sukset luistivat, kuulutus haastatteluineen oli timanttista ja iloinen pulina täytti koko kilpailukeskusalueen. Useimmat lapset taisivat hiihtää pohja-ajan talven aikana samana pysyneelle reitille. Merkittävää kehitystä oli siis tapahtunut läpi linjan.  Hyvään vauhtiin päässyt lasten kilpailukausi tuntui päättyvän kesken. Onneksi ladut Espoossa ovat erinomaisessa kunnossa ja kevään aikana laduilla ehtii suksia vielä useiden viikkojen ellei peräti parin kuukauden ajan kuten edellisenäkin vuonna. Kiitokset kaikille osallistujille ja järjestäjille sekä tukijoillemme hienoista kilpailuista!

EHS Ramirent Lasten Hiihtojen 2023 kokonaissaldo oli 872 hyväksyttyä hiihtosuoritusta 405 eri lapsen voimin. Hiihto-cupissa jokaisen sarjan kolmelle parhaalle jaetaan Iittalan iso Kartiolasi kaiverruksin. Hiihtocupin ja viimeisen osakilpailun tulokset löytyvät kisasivulta. Palkintojenjakotilaisuudesta ilmoitetaan erikseen. Viime vuosien tapaan tilaisuus järjestettäneen toukokuussa.