Kauden toiset nuorten SM-hiihdot kisattiin 10-12.3.2023 Korkeakankaan laskettelurinteen kupeessa. Radan 2 nousua osui laskettelurinteeseen ja sai aikaan vuoden hapotukset reisiin!

Perinteisen parisprintissä 16-, 18- ja 20-sarjoissa EHS:aa edusti 12 joukkuetta. Kultapallille hiihtivät N18 sarjassa Selene Rossi ja Silva Kemppi sekä M20 sarjassa Leevi Tarjanne ja Topias Kemppi. N20 hopealle hiihtivät Pinja Aaltonen ja Annu Virtanen.

Perinteisen 10 km:lle starttasi 23 EHS-hiihtäjää. N18-sarjassa Silva Kemppi (1.) ja Selene Rossi (2.) hiihtivät ylivoimaiseen kaksoisvoittoon. Myös Anton Kemppi voitti kultaa M17 sarjassa. Topias Kemppi sai hopeaa M20 sarjassa ja Pyry Riissanen pronssia M18 sarjassa.

Vapaan 10 km kisaan lähti 25 EHS:n hiihtäjää. Jälleen Silva (1.) ja Selene hiihtivät kaksoisvoittoon! Pyry Riissanen nappasi M18-sarjan voiton. N23 sarjassa Vilja Kauranen ja M20 sarjassa Topias Kemppi hiihtivät hopealle. Anton Kemppi sai pronssia M17 sarjassa.

Onnittelut kaikille hiihtäjille, huoltajille, valmentajille ja taustajoukoille!

Kaikki tulokset