EHS sulanmaan hiihtokoulu alkaa maanantaina 11.9.2023. Hiihtokoulua vetää Oskari Yli-Penttilä ja se pidetään Leppävaarassa maanantaisin klo 17:45-19:00. Hiihtokoulu on ensisijaisesti 2011-2017 syntyneille lapsille. Mukaan otetaan 15 lasta  ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmat tiedot tästä. Ja tästä pääset ilmoittautumaan.

Nuorten harrasteryhmä on sopiva 10-18-vuotiaalle lapsille ja nuorille, jotka haluavat kehittää hiihtotaitoa ja -tekniikkaa ilman kilpailullista painotusta. Ryhmässä harjoitellaan hiihdon perusasioita – kestävyys, koordinaatio, liikkuvuus, taito, nopeus – pilke silmäkulmassa kerran viikossa Leppävaarassa tai Oittaalla. Syksyllä ohjelmassa on hiihtämistä tukevaa sulanmaan harjoittelua. Ryhmän vetäjänä toimii Sophia Shestakova ja se aloittaa maanantaina 18.9.2023  klo 18:00-19:15 Leppävaarassa, jos ilmoittautuneita on vähintään 8. Tässä tarkempi kuvaus ryhmän toiminnasta ja tästä pääset ilmoittautumaan.