Talven ensimmäiset EHS Lasten Hiihdot 2024 järjestettiin Oittaalla mukavassa talvikelissä noin -7oC pakkasessa. Iloisia ilmeitä ja punaisia poskia oli taas tarjolla roppakaupalla. Kaupungin latumestarit viimeistelivät ladut noin 1,5h ennen ensimmäistä lähtöä ja tarjolla olikin kaikille osallistujille erinomainen latu. Jokainen maaliintulija palkittiin, paitsi mitalilla, myös tukijamme Fortumin lahjoittamalla ladattavalla taskulampulla. Perinteisen tyylin kilpailun osallistujia oli ennätysmäärä: 195 lasta suoritti sarjansa reitin hyväksytysti loppuun.

Ja kun makuun on päästy, seuraavat EHS Lasten Hiihdot odottavatkin jo heti nurkan takana. Seuraava tapahtuma järjestetään lauantaina 20.1. klo 13.00 Oittaalla. Silloin tyylinä alle 7-vuotiailla ja nuoremmilla on perinteinen ja vanhemmilla vapaa. Ilmoittautuminen 2. osakilpailuun on avattu tapahtumasivulla. Siellä tapahtumapalkinnot on lahjoittanut Arla.