Seuraavan kerran iloisia ilmeitä ja hiihtokilpailujen tunnelmaa pääsee nauttimaan jo ensi lauantaina 20.1. klo 13.00 alkaen Oittaalla. Tällä kertaa vanhemmat sarjat 8-vuotiaista (2016 syntyneet ja vanhemmat) alkaen hiihtävät vapaalla hiihtotyylillä ja nuoremmat (2017 syntyneet ja nuoremmat) jatkavat perinteisellä tyylillä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan tapahtumasivulla.

Lasten Hiihtojen tämän vuoden uutuus, on yhden tukijamme lahjoittama suksisettisarja 4-7-vuotiaille sisältäen suksia, sauvoja ja monoja. Setit ovat veloituksesta lainattavissa hiihtokisojen aikana, mikä madaltaa entisestään kynnystä osallistua tapahtumaan. Ensimmäisessä Lasten Hiihdoissa näitä välineitä pääsivät jo ensimmäiset kokeilemaan ja ainakin tarkkailijan silmin välineet näyttivät toimivan erinomaisesti. Kilpailujen välillä sukset, monot ja sauvat ovat veloituksetta lainattavissa Oittaalla vanhassa navettarakennuksessa sijaitsevassa Maastohiihtocenterissä. Tervetuloa testaamaan!