Jännitys tiivistyi niin järjestäjien kuin lastenkin mielissä kohti kilpailupäivää lämpöennusteiden liikkuessa kuluneen viikon aikana -10oC ja -25oC välillä. Lopulta kilpailun järjestämisestä päätettiin kilpailuaamuna klo 9.00 ennusteiden mukaan, jotka olivat Hiihtoliiton lasten hiihtokilpailuihin asettaman alarajan (-15oC) yläpuolella. Kun sitten kilpailupaikalle saavuttiin, vastassa oli tuuleton auringonpaisteinen talvisää, pakkasta vain -13oC. Espoon kaupungin loihtimia latuja oli lopulta kokeilemassa 163 lasta, jotka saivat palkinnoksi paitsi mitalit myös Arlan tarjoaman tuotelahjan. Lisäksi kilpailija numerolla 195 arvottiin voittajaksi tukijamme XPloran tarjoaman tuotelahjan saajana. Tulokset löytyvät tapahtumasivulta . Onnittelut kaikille hienon suorituksen tehneille lapsille!

EHS Lasten Hiihdoissa on kuluvana vuonna mahdollisuus lainata tuliteriä ja ylläpidettyjä suksia, sauvoja ja monoja 4-8-vuotiaiden lasten tarpeisiin. Jos siis omat välineet ovat jääneet pieneksi tai et omista omia hiihtovälineitä lainkaan, niin nyt on hiihdon kokeilu äärimmäisen helppoa. Sukset ovat lainattavissa aina Lasten Hiihtojen yhteydessä kilpailukeskuksessa infopisteen yhteydessä. Ja talven aikana muina aikoina Oittaalla Maastohiihtocenterin tiloissa. ervetuloa kokeilemaan!

Kolmannet Lasten Hiihdot järjestetään kahden viikon kuluttua sunnuntaina 4.2. klo 13.00 alkaen Oittaalla. Silloin sarjat, matkat ja tyylit ovat samat, kuin toisessa osakilpailussa. Maaliskuussa siirrymme kilpailemaan Leppävaaraan. Tervetuloa seuraaviin Lasten Hiihtoihin!