Kaikkiaan 214 lasta osallistui EHS Lasten Hiihtojen 3. osakilpailuun Oittaalla 4.2.2024. Tämä on ainakin viimeisten vuosien osalta ennätysmäärä. Tämä ei olekaan ihme, sillä tällä kertaa sää oli paitsi järjestäjien, myös ennenkaikkea osallistujien puolella. Espoon kaupungin taikomat ladut olivat erinomaiset pakkaslumen ladut. Ja vastaavasti taivaalla aurinko porotti pääosan ajasta kaikkien läsnäolijoiden ilona lämpömittarin näyttäessä +2oC. Kilpailun tulokset ja koko talven hiihto-cupin tilannetieto löytyvät tapahtumasivulta.

Kilpailut olivat tämän talven kolmannet Oittaalla ja Lasten Hiihtojen loput osakilpailut hiihdetäänkin sitten Leppävaaran stadionilla 2. ja 16.3. Nuorten SM-hiihtojen edeltävällä ja jälkeisellä viikonloppuna. Seuraava tapahtuma järjestetään Leppävaarassa lauantaina 2.3. klo 11.00 alkaen osana Leppävaaran Lions Klubin organisoimaa perinteistä Talvirieha tapahtumaa, jossa on myös paljon muuta ohjelmaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan viikon 8 loppupuolella.

Tervetuloa maaliskuun alussa Leppävaaraan!