EHS Lasten Hiihdot 2024 siirtyy järjestettäväksi Leppävaaran stadionille kahden viimeisen osakilpailun ajaksi. Lämpimästä sääennusteesta huolimatta meillä on vahvasta lumetuksesta johtuen hyvä syy uskoa, että ladut ovat jälleen huippukunnossa lauantaina 2.3. klo 11.00 alkaen 4. osakilpailun alkaessa. Seuraavana viikonloppuna samoilla laduilla hiihdetään Nuorten SM-kisoja.

4. osakilpailussa noudatetaan samaa hiihtotyylin periaatetta, kuin edellisessä kilpailussa Oittaalla. 2017-syntyneet ja nuoremmat hiihtävät perinteisellä hiihtotyylillä ja vanhemmat (2016 ja aikaisemmin syntyneet) vapaalla hiihtotyylillä. Perinteisen latu ajetaan kaikille reiteille, joten perinteisellä hiihtotyylillä voi hiihtää myös vanhempien sarjassa.

Samaan aikaan Lasten Hiihtojen kanssa Leppävaaran Lions Club järjestää stadionin ympäristössä talviriehan, jossa on monenlaista muuta ohjelmaa ja koettavaa kaikille osallistujille. Toivomme osallistujien ilmoittautuvan etukäteen tapahtumasivulla, mutta varaamme hieman normaalia enemmän lähtöaikoja myös paikan päällä jälki-ilmoittautuneille. Muistutamme myös, että tukijamme lahjoittamat suksisetit (sukset, monot ja sauvat) ovat taas veloituksetta paikan päällä lasten (4-8-vuotiaat) lainattavissa kilpailuun osallistumiseen.

Tule siis testaamaan samoja latuja, joita Suomen nuorten (17-23-vuotiaat) parhaimmisto hiihtää viikon kuluttua 8.-10.3. SM-hiihdoissa!