Lauantaina 16.3.2024, samaan aikaan kun 12-16-vuotiaat mittelivät Suomen mestaruuksista Hopeasompakisoissa Vöyrillä, hiihdettiin EHS Lasten Hiihtojen 5. ja kuluvan talven viimeinen osakilpailu Leppävaaran stadionilla perinteisellä tyylillä. Sumuisessa ja lämpimässä säässä reitin läpäisi 175 lasta.

Ylpeänä vedämme myös yhteen EHS Lasten Hiihdot 2024 hiihtokauden.

Viiteen tapahtumaamme osallistui yhteensä 466 eri 2-14-vuotiasta lasta, jotka tekivät talven aikana 973 hyväksyttyä suoritusta. Hienoja lukuja, joista suuret kiitokset lapsille ja heidän vanhemmilleen!

Tyytyväisenä laitoimme merkille, että tukijamme Microsoftin lahjoittamia suksia, sauvoja ja monoja lainattiin ahkerasti kaikissa osakilpailuissa. Moni lapsi osallistui niillä elämänsä ensimmäisiin hiihtokisoihin.

Myös muiden tukijoidemme Arlan, Fortumin, GRK:n ja Xploran palkinnot tekivät kauppansa ja jokainen osallistuja sai kokea onnistumisen elämyksiä, osa myös elämänsä ensimmäiset palkinnot. Boreon viestintää kiitämme suuresti avusta!

Meille järjestäjille lasten iloiset ilmeet, punaiset posket ja kisoissa vierailleiden isovanhempien tarinat antoivat oman kiitoksensa.

Suuret kiitokset siis kaikille lapsille ja heidän vanhemmilleen, tapahtumien järjestelyihin osallistuneille ja tukijoillemme onnistuneesta kaudesta 2024!

Ensi vuonna nähdään!